Pozorište lutaka Pinokio

2018 godina


NOVA GODINA, NOV POČETAK

 


Iz predstave MAKS METALIK: Ljiljana Živić i Željka Mandić


Posle kraćeg odmora krenuli smo da prikazujemo vaše omiljene predstave: PRINCEZA NA ZRNU GRAŠKA, DOGODILO SE U LUTKOVU, BUBAMARAC, TRI PRASETA, PUT OKO SVETA, ZOOTEKA, BARONI DI MAKARONI, BAJKE MOG DETINJSTVA, KARIJUS I BAKSTUS, LEPOTICA I ZVER, i gostujuće predstave : MAŠA I MEDVED, PATROLNE ŠAPE i ZALEĐENO KRALJEVSTVO...


DOBRODOŠLI U SVET MAŠTE POZORIŠTA LUTAKA PINOKIO !

 


DA SE POHVALIMO!

Učestvujemo na Prvom zimskom feastivalu pozorišta ua decu, koji će se održati od 29.januara do 03. Februara 2018. godine u Aleksincu u organizaciji Gradskog pozorišta “TEATAR 91”. Festival je takmičarskog karaktera. Biće izvedeno ukupno 5 predstava.

 


Iz predstave "Baroni DI Makaroni" premijerno prikazane 02.novembra 2017.godine
Na slici s leve na desno: Dragiša Kosara, Zorana Milošaković-Tasić, Jovana Popović
Teodora Marčeta, Željka Mandić, Zoran Todorović

 

 

Sa predstavom BORONI DI MAKARONI izlazimo na megdan. Da li ćemo uspeti? Verujemo u našu pobedu! Verujemo i u to da ćemo neka nova iskustva poneti sa Festivala. Nekih koji su, možda, bolji od nas!

Zapamtite da je Feastival u Alerksincu pokrenut sa ciljem da se okupe najbolja dramska ostvarenja za decu iz Srbije, da se podstakne međusobmno kreativno nadmetanje u idejama, interpretaciji, scenskom I kostimskom dizajnu.

Predstave je izabrala selektorska komisija u sastavu Miliš Jagodić, Jelena Stajkovac i Fuad Tabučić.

 

U PRIPREMI:

 

Pod velom tajne počeli smo pripremu predstave koja ima velike veze sa ŽIL VERNOM, omiljenim piscem više generacija. Pssst!....Nikome ni reč!

A sa malo manje tajnovitosti počinjemo rad na predstavi VELIMIR I BOSILJKA. To će biti naša prva premijera u 2018-oj godini! Nadamo se da će biti krajem meseca februara, ili početkom marta. Navijajte za nas! Bićemo vam zahvalni!

Uskoro na našoj naslovnici o svemu mnogo više informacija.

 

Da vas podsetimo ZOOTEKA, muzička predstava kao stvorena za vas je na repertoaru 30.januara:

 


Na slici: Borko Sarić i Ljiljana Živić, do struka zaronjena u Ajka

 

KRAJ 2017, POČETAK 2018


S ponosom ističemo da smo u polusezoni, od meseca septembra do kraja 2017 godine ostvarili izuzetne rezultate: 2 nove predstave: ZOOTEKA i BARONI DI MAKARONI. U koprodukciji sa La la Land-om iz Hrvatske uradili smo predstavu TI I JA, NAUČNIKA DVA. U koprodukciji sa GIPAC-om (Global Intercultural Performing Arts Cast) iz Amerike organizovali smo svetsku premijeru (dva izvođenja) predstave BAH JEZDI NA KAMILI, MUZIČKO PUTOVANJE.


Dragi Posetioci, poštovana Deco, hvala vam na podršci. Svaki naš uspeh je zajednički!

 

 

DOBRODOŠLI U SVET MAŠTE POZORIŠTA LUTAKA PINOKIO!