Poštovani roditelji,

 

ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA UVELI SMO JOŠ JEDAN TERMIN ZA IGRANJE PREDSTAVE "ZIMA": PETAK, 28.DECEMBAR U 12:00 ČASOVA.

Bebe imaju pravo na najbolje!!! Velika je radost, ali i ogromna odgovornost igrati za bebe!! Svi zajedno gradimo pravi ambijent za njih. Molimo roditelje da prate naša uputstva.


Najljubaznije Vas obaveštavamo da karte za predstavu ZIMA - Pozorište za bebe možete kupiti isključivo online na našoj internet prezentaciji. Karte nije moguće kupiti na biletarnici Pozorišta, kao i na bilo kom drugom prodajnom mestu.

Broj mesta je ograničen, do 15 beba uzrasta od 10-36 meseci, sa jednim pratiocem. Cena karte za pratioca i bebu je 500 dinara.

Hvala na razumevanju.


Termini igranja:

Petak 14. decembar u 10h
Petak 21. decembar u 10h

 


Atmosfera sa premijere. Fotografije: Aleksandar Milosavljević

 

***


Stiže ZIMA za bebe!


Pozorište lutaka Pinokio premijerom "ZIME" ispisuje istorijski početak rada predstava za bebe starosti od 10 do 30 meseci.


Predstave su veoma intimne, samo za 15 beba sa po jednim pratiocem. Nežne su i ispunjavaju srce i dušu svima.


Predstava ZIMA igraće se do početka proleća 2019. godine, kada će ih naslediti nova čarolija za bebe - "PROLEĆE".


Premijera je u ponedeljak, 10. decembra u 18:00 časova. Pretpremijera je u nedelju, 09. decembra u 17:00 časova. Sledeća igranja su 14. i 21. decembra u 10:00 časova.

 

 

Pozorište za bebe - kućna pravila:

 

  • Uz bebu ili malo dete može ući samo jedan pratilac
  • Pre ulaska na scenu obući bebama patikice, a pratioci dobijaju nazuvke preko cipela
  • Deca treba da zadrže kaputiće
  • Sedi se na jastucima, pratioci neka obuku udobnu odeću
  • Deca i pratioci učestvuju u kreiranju radnji po pozivu animatora


Ponesite Vaše patofnice i pripremite se za svet mašte Pozorišta lutaka "PINOKIO"!

 

***

 

Prva predstava za bebe u Pinokiju

 


Komad "Zima" urađen u saradnji s Moskovskim litkarskim pozorištem 
(Foto Aleksandar Milosavljević)


Pozorište lutaka "Pinokio", uz podršku Ministarstva kulture Republike Srbije, premijerom predstave "Zima" ispisuje istorijski početak lutkarskih preedstava za najmlađu publiku, uzrasta od 10 do 30 meseci.

"Zima" je predstava koja je urađena u saradnji s Moskovskim lutkarskim pozorištem. Ona je autorsko delo Olge i Jurija Ustjugova, rodonačelnika pozorišta za bebe u Rusiji. Ideju i emocionalne poruke ruske "Zime", na scenu "Pinokija" prenele su koreditelj Danica Arapović i, kao umetnički konsultatnt, glumica Moskovskog lutkarskog pozorišta Jekatarina Nahabceva.

U predstavi igraju Biljana Mihajlović, Dragana Vasić i Ivana Todorović. Posle "Zime" slede premijere i ostalih godišnjih doba. Ovo je samo prvi korak. A onaj još važniji, od sedam milja "Pinokio" će napraviti u saradnji s Fondacijom Pozorište za bebe, kako bi izgradili posebnu teatarsku scenu za bebe.


***


Draga deco, roditelji, bake i deke, tetke i teče, stričevi i strine, dobrodošli na premijeru predstave 20.11. u 20h

,,Mesingani konj” u režiji Dragoslava Todorovića, prema tekstu čuvenog Ace Popovića!

 


S nestrpljenjem vas očekujemo!

Vaše Pozorište ,,PINOKIO”.

 

***

 

NOVOGODIŠNJA PREDSTAVA

„TRI PRASETA U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI“


PETAK 21.12. u 18h

SUBOTA 22.12. u 18h

PETAK 28.12. u 18h

NEDELJA 30.12. u 12h


Cena karte: 500,00 dinara

*Karte možete kupiti i putem online kupovine ili izvršiti rezervaciju

 

 

***

 

POZORIŠNI FESTIVAL "KULTURICA" U VAŠEM POZORIŠTU "PINOKIO"!


Centar za razvoj ideja organizuje pozorišni festival koji će se održati 8. i 9. novembra.

Ulaznice za pojedinačne predstave prodavaće se po simboličnoj ceni od 200 dinara.

Za više informacija "Kulturica 2018".

 

 

 

***


 

Poštovana publiko,


Obaveštavamo vas da SVAKOG PRVOG VIKENDA U MESECU kupovinom karata na blagajni Pozorišta kao i online kupovinom ostvarujete popust od 50% (cena karte je 200,00 dinara).


Takođe, od 01. novembra popust od 10% na rezervaciju putem sajta više NE VAŽE, dok se online kupovinom OSTVARUJE popust od 10%.


***

 

Draga deco i dragi roditelji, uskoro vas očekuje premijera predstave

,,Mesingani konj” u režiji Dragoslava Todorovića prema tekstu

Aleksandra Popovića,

 

 

DOBRODOŠLI U SVET MAŠTE!

 

***

 

AKCIJA!


Naša verna publiko, u sobotu 20. oktobra i u nedelju 21. oktobra cene kartre će biti 200,00 dinara za 

predstave na repertoaru.


DOBRODOŠLI


***

 

AKCIJA!


Naša verna publiko, u nedelju 07. oktobra cena karte će biti 200,00 dinara za predstavu

“BAJKE MOG DETINJSTVA” i za predstavu “POLJE PUNO BISERA”

koja podržava kampanju “Negujmo srpski jezik”.Scene iz predstava "Polje puno bisera" i "Bajke mog detinjstva"


UŽIVAJTE!

 

***


Poštovana publiko, u subotu 22.09. u 12h u okviru manifestacije “Dani evropske baštine” biće izvedena predstava

,,Princeza na zrnu graška” i tom prilikom cena karte će biti 200,00 dinara.

 


DOBRODOŠLI!

 

***

 

DRAGA NAŠA PUBLIKO,

POČINJEMO NOVU SEZONU PREDSTAVAMA KOJE SU
VOLELE VAŠE MAME I TATE:

 

"PALČICA" Hansa Kristijana Andersena, "LJUBAV BELOG MEDVEDA"
Igora Bojovića i "DEVOJKA CARA NADMUDRILA"
Mirjane Ojdanić!

 

Uhvatite za ruke mamu i tatu, dođite u subotu i nedelju, 15. i 16. septembra!

Znate u koliko sati: uvek u 12:00 i u 17:00 hIz predstave "Ljubav Belog Medvda"

 

DOBRODOŠLI U SVET MAŠTE!

 

***


LETO JE, VAŠE POZORIŠTE PINOKIO MISLI NA VAS

 

Tek što smo se vratili sa uspešnog nastupa na Međunarodnom festivalu dijeteta u Šibeniku, gde smo pred više od hiljadu dece odigrali predstavu "Baroni di Makaroni" nastavili smo sa pripremama sledeće sezone.

 


Međunarodni dječiji festival u Šibeniku, "Baroni di Makaroni"

 

Proširili smo žanrove, pa će naši mladi gledaoci uživati u jednoj pravoj operi koju će izvoditi, šta mislite ko? Ali neka to bude naša tajna! Sve o novim predstavama i našim planovima ćemo vas obavestiti uskoro!

 


S posebnim ponosom ističemo da smo uz podršku Ministarstva kulture i Moskovskog lutkarskog teatra počeli rad na 4 predstave namenjenih najmlađim, bebama!!!

Uskoro, bićemo i POZORIŠTE ZA BEBE!

 
Početak rada na 4 predstave ZA NAJ-NAJ MLAĐI UZRAST je u subotu, 21. Jula 2018.godine u 18:00 časova. Ruska glumica i rediteljka Katarina Nahbceva će sa glumcima Ljiljanom Živić i Biljanom Mihailović, dizajnerkom lutaka i scene Zoranom Milošaković-Tasić i koerografom Danicom Arapović i Vojislavom Savićem, supervizorom za tehniku postaviti koncept 4 predstave: PROLEĆE, LETO, JESEN i ZIMA: Premijere se očekuju od oktobra do kraja 2018. godine.

 

***

 

V E S T I:

 

NAJDRAŽA PUBLIKO, POZIVAMO VAS U SUBOTU 16. JUNA U 19H NA TRG MAJSTORA ĐEPETA (PLATO ISPRED POZORIŠTA LUTAKA ,,PINOKIO”) NA DEČIJU UMETNIČKU INTERAKTIVNU MANIFESTACIJU I PROMOCIJU BALETA ŠKOLE ,,BALET ART”!

 

Za svu zainteresovanu decu i roditelje biće organizovane izložbe pozorišnih baletskih kostima i opreme za male balerine, radionice pravljenja lutaka- balerina i kolaža sa tematikom baletske umetnosti, interaktivne radionice sa pedagozima i koreografima klasičnog baleta, i druge zanimljive aktivnosti. U slučaju kiše, događaj će biti održan u foajeu pozorišta. Slatke zalogajčiće obezbediće naš sponzor Swisslion Takovo.


Promocija baleta na trgu majstora Djepeta


DOĐITE DA SVEČANO I RAZIGRANO ZATVORIMO POZORIŠNU SEZONU!


DOBRODOŠLI!

 

 

BARONI DI MAKARONI NA MEĐUNARODNOM FESTIVALU DJETETA U ŠIBENIKU


S ponosom ističemo da je Pozorište lutaka Pinokio, s predstavom “Baroni di Makaroni” u zvaničnom programu Međunarodnog dječIjeg festivala u Šibeniku, koji se ove godine održava od 16 do 30 juna.

U društvu najlepšeg i najboljeg što su izmaštali umetnici i deca iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Italije, Poljske, Bugarske, Nemačke, Španije, Belgije i Južne Koreje naći će se ansambl Pozorišta lutaka Pinokio sa predstavom Danice Nikolić, inspirisanoj romanom Dušana Đurićića “Baroni di Makaroni”, koju je kreirala udarna ženska ekipa autorki, Milica Komazec-Grbić, Irena Popović, Maša Lukić, predvođena rediteljkom Oljom Đorđević, Glumci: Zorana Milošaković-Tasić, Dragiša Kosara, Željka Mandić, Jovan Popović, Zoran Todorović, Teodora Marčeta , Aleksa Ilić su svojom nadahnutom igrom stvorili poletnu predstavu u kojoj podjednako uživaju i deca I odrasli.


 

Poseban značaj i priznanje umetničkom potencijalu Pozorišta lutaka Pinokio je činjenica da je prošle godine, posle 26 godina embarga, prvo srpsko dečije pozorište pozvano na MDF Šibenik, Osvojivši gledaoce i selektore, sa dobrim kreditima prošlo je i ovogodišnju strogu selekciju. Uvereni smo da će zablistati punim sjajem 26. Juna 2018. pred 1000 mališana Šibenačko Kninske županije, na letnjoj pozornici smeštenoj pored čuvene katedrale sv. Jakova,.

Organizatori MDF Šibenik je HNK Šibenik sa ravnateljicom Majom Trlajom na čelu i Ivanom Badžim, izvršnom producentkinjom su od najlepšeg, starog dalmatinskog grada napravili veliku pozornicu na kojoj su prisutni duh, umetnost i talenat. Pored besprekorne organizacije na stotine različitih programa, događaja i uzavrele atmosphere pune ljudi i boja, organizatori nam poručuju da je celokupan program: “100% zabavan; 100% edukativan; 68% za odrasle i samo 0% dosadan. Ako ste blizu, dođite!

 

***

 

Sa velikom radošću vas obaveštavamo da je Pozorište lutaka "Pinokio" dobitnik ovogodišnje Nagrade za popularisanje književnosti za decu, koju dodeljuje Međunarodni centar književnosti za decu Zmajeve dečje igre.

 

 

***


Raspored igranja u junu predstave ,,REČI OD KAMENA”:

četvrtak 31.05. 11 h

nedelja 17.06. 12 h

utorak 19.06. 20 h

sreda 20.06. 20 h.


DOBRODOŠLI!

 

***

 

N A J N O V I J E

 

Hleb Teatar u saradnji za Pozorištem lutaka "PINOKIO" priprema predstavu "REČI OD KAMENA-MJUZIKL O VRŠNJAČKOM NASILJU" u režiji Sanje Krsmanović-Tasić, koja je i autorka teksta predstave! Premijera predstave je 30-og maja sa početkom u 20 časova.


Tekst mjuzikla je nastao u bliskom susretu sa decom i mladima, na osnovu njihovih priča, razmišljanja i komentara po pitanju vrlo aktuelne teme u našem društvu - vršnjačkog internet nasilja u toku projekta "Zajedništvo", ostvarenog u više beogradskih osnovnih škola. Projekat "Zajedništvo" je posvećen razvijanju kreativnih dramskih metoda u prevenciji vršnjačkog nasilja, a nastao je u saradnji Hleb Teatra i Centra za dramu u edukaciji i umetnosti - CEDUM

Dođite da se uz odrastanje Milice i njenih vršnjaka u svetu mobilnih telefona i interneta suočimo sa njihovim problemima i pokušamo da ih shvatimo i rešimo!DOBRODOŠLI!


***


POZORIŠTE LUTAKA "PINOKIO" s ponosom objavljuje 152. Premijeru predstave

"NEOBIČNO PUTOVANJE ŽILA VERNA" 29-og aprila!

 

„Neobično putovanje Žila Verna“ je autorska predstava Bojana Barića, svestranog pozorišnog umetnika.
Sve svoje brojne talente Bojan Barić je filigranskom veštinom utkao u predstavu “Neobična putovanja” . U tome su mu posvećeno pomogli članovi ansambla Pozorišta lutaka Pinokio: Zorana Milošaković Tasić,Vojislav Savić, Dragiša Kosara, Željka Mandić, Ivana Todorović, Nenad Filipović i Ivan Latinčić, zajedno gradeći predstavu u kojoj se Žil Vernove vizije budućnosti ostvaruju kroz pronalaske Nikole Tesle.

Ova dva velikana su stvorila savremen Svet i ostavili su za sobom putokaze ka budućnosti koja se i posle mnogo godina ostvarila i jos uvek osvaruje. Oni su dali put kojim smo išli. Šta dalje? Kakav Svet mi gradimo, šta ostavljamo za budućnost? Prava pitanja za generaciju koja dolazi!

Umesto dress code preporu;ujemo duhovni kod: pročitajte bar jednu knjigu Žila Verna, posetite Muzej Nikole Tesle i novim sjajem obasjajte Neobično putovanje. To očekujemo od vas!

 

 

 

 

***

 

U nedelju, 01. Aprila POZORIŠTE LUTAKA PINOKIO slavi 45 godina

U godini 1973, kada je na 45.-oj dodeli Oskara, najbolji film bio KUM, kada je obavljen prvi razgovor mobilnim telefonom , koji je bio teži od 1 kilograma, kada se gradila pruga- Beograd – Bar i kada su se na jedinoj televiziji, Televiziji Beograd prikazivale popularne serije „Kamiondžije“, „Pozorište u kući“ i „Neven“ mala grupa entuzijasta, predvođena Živomirom Jokovićem, krenula je u avanturu da od mita o Pinokiju stvori jednu živu radionicu sastavljenu od pesnika, slikara, muzičara, reditelja ,glumaca...

Rešila je da stvara maštovitiji i srećniji svet.

Tako je u Beogradu otvoreno prvo lutkarsko pozorište, nazvano „Pinokio“.

 

 

Poznato, priznato i voljeno u lutkarskom svetu, pozorište „Pinokio“ je brzo postalo i ljubimac publike. A deca se ne daju obmanuti. Samo ako ste otvorenog srca punog ljubavi, možete dobiti nesebičan aplauz i srećom ozarena dečja lica.

Kad se dobar glas daleko čuje, onda se mnoga vrata sama otvaraju. Za sve ove godine bilo je nebrojeno mnogo gostovanja u Evropi, Aziji i Severnoj Americi.

Ni nagrade Pinokija nisu zaobilazile. Dodeljivane su nam uvek za sve one predstave koje su nastajale uz nedelje, mesece i godine upornog rada.

Šta bi Pozorište lutaka “Pinokio” poželelo za rođendan? Da i dalje deci bude omiljeno pozorište u koje će dolaziti se mamama i tatama, koji su, takođe, nekada, bili Pinokijeva publika, da se igra još mnogo divnih predstava i da se utiče na srećno detinjstvo svakog deteta u svetu mašte Pozorišta lutaka “Pinokio”.

I kao što za decu ne postoji vreme, tako ni za pozorište „Pinokio“ nema starenja. I sa svojih 45 godina, još uvek je isti: mlad i radostan.

 

 

 

***

 

PRIČA SE:


 

Premijera predstave "SVE ZA LJUBAV" je uzburkala našu publiku i medije. Evo jednog trenutka sa premijere koji je zabeležio reporter lista POLITIKA:

 

 


S ponosom najavljujemo premijeru predstave SVE ZA LJUBAV!

 

U SUBOTU, 17. MARTA u 20:00 časova održaće se premijera predstave SVE ZA LJUBAV (originalni naslov: Velimir i Bosiljka), po motivima romana Milovana Vidakovića, prvog srpskog romanopisca.

 


Iz predstave SVE ZA LJUBAV s leva na desno: Dragan Vasić, Biljana Mihajlović, Jovana Popović,
Zoran Todorović, Ljiljana Živić; sedi, Goran Popović

 


Ova nevina avanturistička priča u kojoj je centar dešavanja neizmerna ljubav između Velimira i Bosiljke bila je velika inspiracija naših davnih predaka. Da li ona može da živi i danas? Naravno da može! Da sve bude zanimljivo, dramatično, veoma emotivno, uzbudljivo, teatralno, tragikomično i pre svega poučno, učinila je izvanredna autorska i glumačka ekipa predvođena rediteljem Vladimirom Lazićem, piscem tekstova i songova i dramaturgom Željkom Mijanovićem, neukrotivom koerografijom Petra Rajkovića i uvek iznenađujućim kreacijama lutaka i dizajna, Filipom Jevtićem, Jelenom Stanojević i Tamarom Jeremić.


 


Naslovne uloge igraju: Teodora Marčeta i Ljubomir Bulajić

 

 

Uz Sašu Loknera, kompozitora i Marka Gvera koji glumi romanopisca, naši su glumci uz pomoć lutaka ostvarili upečatljive likove koji će vas veoma razgaliti.

 

***

 

Naša predstava BARONI DI MAKARONI je apsolutni pobednik na tek završenom Prvom Zimskom festivalu pozorišta za decu u Aleksincu, koji je organozovao gradsko pozorište "Teatar 91"

 

Žiri u sastavu Igor Bojović, dramski pisac i scenarista - predsednik žirija, Dragoslav Ranđelović, psiholog, reditelj i Srđan Stojainović, glumac, doneo je sledeće odluke:

 

  1. Nagrada za najbolju režiju i predstavu u celini dodeljuje se Olji Đorđević pozorišta lutaka "Pinokio" iz Novog Begrada za predstavu "Baroni di Makaroni"
  2. Nagrada za glumca festivala dodeli-Aleksi Iliću za ulogu Knez Žan de Majonez u predstavi "Baroni di Makaroni" pozorušta lutaka "Pinokio" iz Novog Beograda
  3. Nagrada za najbolju epizodnu ulogu dodeli-Željki Mandić za ulogu Grof Pesto u predstavi "Baroni di Makaroni" pozorišta lutaka "Pinokio" iz Novog BeogradaSa dodele nagrada: Vojislav Savić, pom.direktora Pinokia (deugi s leva),
Želljka Mandić, dobitnica nagarde (prva s desna)

 

 

2018. NOVA GODINA, NOV POČETAK


Novom predstavom VELIMIR I BOSILJKA, Milovana Vidakovića započinjemo godinu lutkarskih premijera. Slede NEOBIČNO PUTOVANJE ŽILA VERNA Bojana Barića, Grimova ZLATNA GUSKA, Mocartova ČAROBNA FRULA i ROĐENDANSKA ŽURKA KOD PLAVOG ZECA, Nataše Ilić .


Planiramo da u okviru ciklusa PINOKIO I SVET OKO NJEGA uradimo koprodukcije sa relevantnim autorima iz Rusije i Kine.


Želja nam je da pokrenemo POZORIŠTE ZA BEBE, kako bi se u našem pozorištu čulo zadovoljno gugutanje naše najmlađe publike.

 

***


NOVE PREDSTAVE

 

SVE ZA LJUBAV,dramatizacija Stevana Pešića po motivima istoimenog romana Milovana Vidakovića, prvog našeg romanopisca, savremenika čuvenog Voltera Skota, s kojim su ga često upoređivali je nova predstava koja će se premijerno izvesti početkom meseca marta.

 


Volter Skot

Autorski tim predvođen rediteljem Vladimirom Lazićem, dizajnerom Filipom Jevtićem, dramaturgom i piscem songova Željkom Mijanovićem i našom sjajnom glumačkom ekipom Ljiljanom Živić, Zoranom Todorovićem, Goranom Popovićem, Draganom Vasić,Biljanom Mihajlović, Jovanom Popovićem i gostujućim glumcima Markom Gverom, Teodorom Marčetom i Ljubomirom Bulajićem započeo je rad na novoj predstavi.

 

Pod velom tajne počeli smo pripremu predstave NEOBIČNO PUTOVANJE ŽILA VERNA, omiljenog pisca više generacija. Koncept autora Bojana Barića zasniva se na modeliranju predstave inspirisane vizionarskim Vernovim romanima i naučnim otkrićima Nikole Tesle, pronalazača srpskog porekla koji je promenio tokove razvoja civilizacije.

 


Kroz proces kreativne radionice sa glumcima i umetničkim saradnicima, autor će umrežiti i modelirati njihove ideje, talente i osobenosti u snažnu predstavu. Cilj je da se probudi interesovanje i potreba kod mladih gledalaca za čitanjem , saznanjem i stvaralaštvom. S nestrpljenjem očekujemo premijeru koju će pored autora, Bojana Barića potpisati naši glumci i umetnički saradnici: Zorana Milošaković-Tasić, Dragiša Kosara, Željka Mandić, Ivana Todorović, Vojislav Savić, Nenad Filipović i Ivan Latinčić.

Ovom predstavom želimo da u vama razbuktimo želju za saznanjem, čitanjem, promišljanjem i otkrićima sopstvenih mogućnosti, kako bi vas podstakli da otkrijete vlastiti put ka vizionarstvu i pronalazaštvu!

PROBUDITE GENIJA U SEBI!


***

 

DA SE POHVALIMO!


Učestvujemo na Prvom zimskom feastivalu pozorišta za decu, koji će se održati od 29.januara do 03. Februara 2018. gdoine u Aleksincu u organizaciji Gradskog pozorišta “TEATAR 91”. Festival je takmičarskog karaktera. Biće izvedeno ukupno 5 predstava.

 


Iz predstave "Baroni di Makaroni" premijerno prikazane 02.novembra 2017. godine.
Na slici s leva na desno: Dragiša Kosara, Zorana Milošaković-Tasić, Jovan Popović,
Teodora Marčeta, Željka Mandić, Zoran Todorović


Sa predstavom BORONI DI MAKARONI izlazimo na megdan. Da li ćemo uspeti? Verujemo u našu pobedu! Verujemo i u to da ćemo neka nova iskustva poneti sa Festivala. Od nekih koji su, možda, bolji od nas!

Zapamtite da je Feastival u Alerksincu pokrenut sa ciljem da se okupe najbolja dramska ostvarenja za decu iz Srbije, da se podstakne međusobmno kreativno nadmetanje u idejama, interpretaciji, scenskom I kostimskom dizajnu.

Predstave je izabrala selektorska komisija u sastavu Miliš Jagodić, Jelena Stajkovac i Fuad Tabučić.Da vas podsetimo
ZOOTEKA, muzička predstava kao stvorena za vas je na repertoaru 30.januara:

 


Na slici: Borko Sarić i Ljiljana Živić, do struka zaronjena u Ajka

 

***


KRAJ 2017, POČETAK 2018


S ponosom ističemo da smo u polusezoni, od meseca septembra do kraja 2017 godine ostvarili izuzetne rezultate: 2 nove predstave: ZOOTEKA i BARONI DI MAKARONI. U koprodukciji sa La la Land-om iz Hrvatske uradili smo predstavu TI I JA, NAUČNIKA DVA. U koprodukciji sa GIPAC-om (Global Intercultural Performing Arts Cast) iz Amerike organizovali smo svetsku premijeru (dva izvođenja) predstave BAH JEZDI NA KAMILI, MUZIČKO PUTOVANJE.


Dragi Posetioci, poštovana Deco, hvala vam na podršci. Svaki naš uspeh je zajednički!

 

 

DOBRODOŠLI U SVET MAŠTE POZORIŠTA LUTAKA PINOKIO!