Pozorište lutaka Pinokio

OBAVEŠTENJE


Poštovana publiko,


Predstave "Obično veče" i "Mali princ" otkazuju se zbog tehničkih razloga. O naknadnim terminima ćete biti obavešteni.

Hvala na razumevanju,


Vaše Pozorište lutaka "PINOKIO"


***


Četiri prestižne nagrade za predstavu "Sve za ljubav" Pozorišta lutaka "Pinokio"


Kao da je naziv predstave inspirisao žiri skoro završenog Drugog zimskog pozorišnog festivala za decu u Aleksincu, da predstava "Sve za ljubav" Pozorišta lutaka "Pinokio" ostavi snažan utisak! Ova nadahnuta lutkarsko glumačka predstava inspirisana delom prvog srpskog romanopisca Milovana Vidakovića (savremenika Valtera Skota) u dramaturškoj adaptaciji Željka Mijanovića, dramatizaciji Stevana Pešića, autora songova Željka Mijanovića, sa lutkama i scenom Filipa Jevtića, Tamare Jeremić i Jelene Stanojević, već nagrađenoj muzici Saše Loknera, koreografa Petra Pjera Rajkovića i duhovitoj režiji Vladimira Lazića, oduševila je festivalsku publiku.

Stručni žiri u sastavu dramaturg i predsednik Igor Bojović, psiholog i reditelj Dragoslav Ranđelović i glumac Srđan Stojadinović, dodelio je tri nagrade predtsavi koju vole sve generacije.

Nagrade: 1.) Nagrada za predstavu u celini i nagrada za najbolju režiju Vladimiru Laziću; 2.) Nagradu za najbolje glumačko ostvarenje Goranu Popoviću i 3.) Nagradu za najbolju epizodnu ulogu Marku Gveru.

Izazov da budemo još bolji je pred nama!

 

 

***

 

POČETAK 2019 GODINE


Draga naša publiko, želimo vam srećnu, zdravu i uspešnu Novu godinu!

U nju ulazimo s velikim očekivanjima da ćemo zajedno koračati kroz svet mašte Pozorišta lutaka Pinokio! Obećavamo da ćemo biti još bolji i da ćemo se posebno truditi, jer vi to zaslužujete!

S ponosom ostavljamo 2018 godinu za nama, zadovoljni jer smo odigrali 280 predstava, učestvovali i pobedili na nekoliko festivala, gostovali širom Srbije, Kosova i Metohije, Republike Srpske i Hrvatske, uradili nekoliko novih predstava i otvorili novu scenu za bebe.


SREĆNI SMO ŠTO STE SA NAMA I ŠTO KRUPNIM KORACIMA KORAČAMO U NOVOJ 2019. GODINI


***

Poštovani roditelji,

Vaše ogromno interesovanje za predstave za bebe obavezuje nas da uvedemo što veći broj termina igranja. Nakon ankete koju smo sproveli u vezi najpogodnijeg termina za igranje predstava većina anketiranih je predložila termine: 10:00 i 17:00 časova i povremeno tokom vikenda.

Termini igranja u FEBRUARU:

07. februar ............... 17:00
08. februar ............... 10:00
14. februar ............... 17:00
21. februar ............... 17:00
22. februar ............... 10:00


Bebe imaju pravo na najbolje!!! Velika je radost, ali i ogromna odgovornost igrati za bebe!! Svi zajedno gradimo pravi ambijent za njih. Molimo roditelje da prate naša uputstva.

 

Najljubaznije Vas obaveštavamo da karte za predstavu ZIMA - Pozorište za bebe možete kupiti isključivo online na našoj internet prezentaciji. Karte nije moguće kupiti na biletarnici Pozorišta, kao i na bilo kom drugom prodajnom mestu.

Broj mesta je ograničen, do 15 beba uzrasta od 10-36 meseci, sa jednim pratiocem. Cena karte za pratioca i bebu je 500 dinara.

Hvala na razumevanju.

 

 

 


Atmosfera sa premijere. Fotografije: Aleksandar Milosavljević

 

***


Stiže ZIMA za bebe!


Pozorište lutaka Pinokio premijerom "ZIME" ispisuje istorijski početak rada predstava za bebe starosti od 10 do 30 meseci.


Predstave su veoma intimne, samo za 15 beba sa po jednim pratiocem. Nežne su i ispunjavaju srce i dušu svima.


Predstava ZIMA igraće se do početka proleća 2019. godine, kada će ih naslediti nova čarolija za bebe - "PROLEĆE".


Premijera je u ponedeljak, 10. decembra u 18:00 časova. Pretpremijera je u nedelju, 09. decembra u 17:00 časova. Sledeća igranja su 14. i 21. decembra u 10:00 časova.

 

 

Pozorište za bebe - kućna pravila:

 

  • Uz bebu ili malo dete može ući samo jedan pratilac
  • Pre ulaska na scenu obući bebama patikice, a pratioci dobijaju nazuvke preko cipela
  • Deca treba da zadrže kaputiće
  • Sedi se na jastucima, pratioci neka obuku udobnu odeću
  • Deca i pratioci učestvuju u kreiranju radnji po pozivu animatora


Ponesite Vaše patofnice i pripremite se za svet mašte Pozorišta lutaka "PINOKIO"!