Дружимо се сваког викенда у Пинокију!

Најлепше бајке света наши малишани моћи ће поново да гледају у луткарским изведбама сваког викенда у Позоришту лутака Пинокио на Новом Београду.

Након дуже паузе узроковане пандемијом корона вируса, као једино луткарско позориште у Београду почињемо са извођењем представа за децу. У наредном периоду очекује нас мноштво изненађења и нових представа, а све то можете пратити на нашим профилима на социјалним мрежама Инстаграм и Фејсбук. У наставку текста погледајте које смо све мере заштите предузели како би наша публика била потпуно безбедна.

У складу са препорукама Владе Републике Србије и Кризног штаба, као и одлука које је донело Министарство за културу и информисање, извршена је корекција распореда седења у сали Позоришта лутака „Пинокио“. Нови план седења омогућава да посетиоци седе са два празна места размака између седишта, при чему одржавају тражену дистанцу од најмање два метра. При издавању карата на благајни Позоришта, посетиоци ће бити обавештени о предузетим мерама и даље упућени ка својим местима од стране ангажованих разводница. Сви посетиоци су дужни да носе заштитне маске и држе прописану дистанцу за време боравка у Позоришту. Применом корекција у сали, почетни број слободних места редукован је на 100 места.

Редован викенд репертоар позориште ће објављивати сваког понедељка, уместо на почетку сваког месеца, што је био случај пре пандемије. Улазнице се могу купити онлајн на сајту позоришта као и на благајни, сат и по времена пре почетка представе.

За све додатне информације можете нас контактирати на бројеве телефона, путем мејла и друштвених мрежа.

 

Радујемо се поновном дружењу.

Добро дошли!