Družimo se svakog vikenda u Pinokiju!

Najlepše bajke sveta naši mališani moći će ponovo da gledaju u lutkarskim izvedbama svakog vikenda u Pozorištu lutaka Pinokio na Novom Beogradu.

Nakon duže pauze uzrokovane pandemijom korona virusa, kao jedino lutkarsko pozorište u Beogradu počinjemo sa izvođenjem predstava za decu. U narednom periodu očekuje nas mnoštvo iznenađenja i novih predstava, a sve to možete pratiti na našim profilima na socijalnim mrežama Instagram i Facebook. U nastavku teksta pogledajte koje smo sve mere zaštite preduzeli kako bi naša publika bila potpuno bezbedna.

U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba, kao i odluka koje je donelo Ministarstvo za kulturu i informisanje, izvršena je korekcija rasporeda sedenja u sali Pozorišta lutaka „Pinokio“. Novi plan sedenja omogućava da posetioci sede sa dva prazna mesta razmaka između sedišta, pri čemu održavaju traženu distancu od najmanje dva metra. Pri izdavanju karata na blagajni Pozorišta, posetioci će biti obavešteni o preduzetim merama i dalje upućeni ka svojim mestima od strane angažovanih razvodnica. Svi posetioci su dužni da nose zaštitne maske i drže propisanu distancu za vreme boravka u Pozorištu. Primenom korekcija u sali, početni broj slobodnih mesta redukovan je na 100 mesta.

Redovan vikend repertoar pozorište će objavljivati svakog ponedeljka, umesto na početku svakog meseca, što je bio slučaj pre pandemije. Ulaznice se mogu kupiti onlajn na sajtu pozorišta kao i na blagajni, sat i po vremena pre početka predstave.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na brojeve telefona, putem mejla i društvenih mreža.

 

Radujemo se ponovnom druženju.

Dobro došli!